NovostiKontaktPristupnica

DAN ŽENA

08.03.2023(Sonja11)
Drage moje....

SRETAN VAM DAN ŽENA!

Predsjednica NSRHEP-a:
Sonja Mikulić
Judy Garland: Uvijek budite prvorazredna verzija sebe, umjesto drugorazredna verzija nekog drugog.

Coco Chanel:Najhrabrija stvar koju možete učiniti još uvijek je da mislite svojom glavom. Na glas!

Oprah Winfrey: sam odgajana da vjerujem da je vlastita izvrsnost najbolje sredstvo suprostavljanja rasizmu ili seksizmu. I ja upravo tako živim svoj život.

Barr: Ono što žene moraju naučiti jest da nam nitko ne daje moć. Mi je moramo sami uzeti.

Eleanor Roosevelt: Ja nisam mogla, u kojoj god dobi, biti zadovoljna samo zauzimajući svoje mjesto kraj kamina i gledajući kako sve prolazi pored mene. Život treba živjeti. Znatiželju treba održavati na životu. Ne smijemo nikada, iz kojeg god razloga, okrenuti leđa životu.

Eleanor Roosevelt: Žena je kao vrećica čaja – nikada ne znate koliko je jaka sve dok je ne ubacite u vruću vodu.

Angelina Jolie: Shvatite tko ste kada ste odvojeni od obitelji, i od muškarca ili žene s kojom ste u vezi. Saznajte tko ste u ovom svijetu i što trebate činiti kako biste se dobro osjećali kada ste sami sa sobom. Mislim da je to najvažnija stvar u životu. Pronaći osjećaj sebe, jer s time dalje možete učiniti što god poželite.

Cher: Žene trebaju zauzdati svoju moć – to je apsolutno točno. To znači naučiti ne prihvatiti prvo ne koje čujete. A ako ne možete u životu ići ravno – skrenite i krenite dalje.

Hillary Clinton: Pretpostavljam da sam mogla ostati kod kuće, peći keksiće i održavati čajanke, no ja sam odlučila do kraja ispuniti svoju profesiju, u koju sam krenula prije nego mi je suprug postao poznat.

Diana Ross: Umjesto gledanja u prošlost ja se zamislim dvadeset godina u budućnosti i pokušavam shvatiti što sada trebam učiniti kako bi postigla to što zamišljam.


Ella Fitzgerald:Samo nemojte odustajati od onoga što stvarno želite raditi. Gdje ima ljubavi i inspiracije, nemojte misliti da griješite kada u tome ustrajete.
< Nazad

Sudjelovanje radnika u odlučivanju

MOBING

Iz knjige: "Moberi" - Blaženka Rogan - Školska knjiga OPĆENITO O MOBINGU Riječ mobing potječe od engleske riječi mobbish,...

Sonja11
27.07.2022 00:00:00

       
 
Temeljna načelaSvrha djelovanjaZadaci NSRHEP-aČlanstvo PodružniceAnketeStatut (PDF)
Knjiga utisakaKontakt PristupnicaSlobodno vrijemeBlagajna uzajamne pomoći
Arhiva novostiUvjeti korištenja

© 2007 NSRHEP - Sva prava pridržana
NSRHEP ne odgovara za eventualnu promjenu i/ili objavu podataka
nastalih neovlaštenim ulaskom na stranicu.