NovostiKontaktPristupnica

Dobro došli na web stranicu NSRHEP-a!

06.05.2010(Sonja11)
NSRHEP-a utemeljen je 16. kolovoza 1990. godine (na dan Sv.Roka) u pogonu EL-TO Zagreb u Zagorskoj ulici.Utemeljitelj i prvi predsjednik NSRHEP-a bio je pokojni Jeronim Latković, dipl.pravnik, sve do nenadane smrti dana 03.lipnja 1998. godine.Od 8. studenog 1997. godine NSRHEP-a je član međunarodnih asocijacija:

- PSI (Public Services International) i

- EPSU (European Federation of Public Service Unions)


Od 10.12.2008. godine NSRHEP-a je član Hrvatske udruge sindikata (HUS)

Ovo je Vaša web stranica.

Stranica je zamišljena kao oblik obavješćivanja našeg članstva, radnika elektroprivrednih djelatnosti i svih drugih korisnika i posjetitelja naše stranice o sadržaju i načinu rada tijela, dužnosnika i podružnica NSRHEP-a.Želja nam je da ova stranica bude mjesto našeg druženja gdje ćemo moći razmjenjivati iskustva iz života i rada radnika zaposlenih u elektroprivrednim djelatnostima.Kvaliteta u sadržaju tekstova i zadovoljstvo uključivanja na našu stranicu zavisi o svima nama, dužnosnicima NSRHEP-a i korisnicima.Od korisnika očekujemo korektnost, uvažavanje i međusobno poštovanje u komunikaciji čime ćemo doprinijeti da ova stranica bude mjesto ugodnog druženja.Hvala na vašem sudjelovanju!


Predsjednik:
Luko Marojica
< Nazad

Sudjelovanje radnika u odlučivanju

MOBING

Iz knjige: "Moberi" - Blaženka Rogan - Školska knjiga OPĆENITO O MOBINGU Riječ mobing potječe od engleske riječi mobbish,...

Sonja11
27.07.2022 00:00:00

       
 
Temeljna načelaSvrha djelovanjaZadaci NSRHEP-aČlanstvo PodružniceAnketeStatut (PDF)
Knjiga utisakaKontakt PristupnicaSlobodno vrijemeBlagajna uzajamne pomoći
Arhiva novostiUvjeti korištenja

© 2007 NSRHEP - Sva prava pridržana
NSRHEP ne odgovara za eventualnu promjenu i/ili objavu podataka
nastalih neovlaštenim ulaskom na stranicu.